Volkswagen PASSAT: Dashboard probleem

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AHL

Tijdens t rijden was de dashboard kapot gegaan. Eerst begon t met de benzine teller hij zei dat de tank leeg was terwijl er gewoon benzine in zat. Na een paar minuten deed t heel de dashboard niet meer en rook naar verbrand. Dag later naar de garage gegaan blijkbaar was de dashboard door verbrand want er zat een kabel niet goed in. De vorige eigenaar had die vervangen maar schijnbaar niet goed. Ik had de oude dashboard nog die heb ik erin laten zetten maar deze is ook niet goed. We moeten regelmatig de accu resetten omdat de dashboard er mee uitschijdt. Vandaag is hij er weer mee gekapt, weet iemand misschien waardoor het zou kunnen komen? Is een kabel kapot ? Of de board computer?

Gtrs pabel

Pabel81

Geplaatst door Pabel81 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

Als er met de bekabeling gerommeld is of nu blijkt, dan is een oplossing zo op afstand moeilijk te geven.

Grt. Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.