Volkswagen Golf IV: Dashboard valt uit

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 90 pk

Hallo.
Toen ik gisterenmorgen naar mijn werk reed klonk het alarm piepje en viel mijn dashboard verlichting (ook rond de bedieningsknoppen van de kachel e.d. ) uit.Ook vielen alle meters uit. De motor bleef wel lopen en de verlichting rondom werkt ook behalve links voor.(maar deze is kapot).Het abs lampje ging branden en het lampje (lijkt op die van de handrem) ging knipperen. De auto was wel rijdbaar en reed goed. Bij nadere inspectie bleek dat de accu (een onderhoudsvrije van een half jaar oud) bovenaan op de zijkant lekte. Deze is vandaag vervangen. Ik dacht dat hiermee de klus was geklaard maar dat viel even tegen want na een testrit van nog geen honderd meter klonk weer het piepertje en viel wederom de meters e.d uit. Kent iemand dit probleem of wie kan me helpen ?
Groeten Raymond

radiromy

Geplaatst door radiromy (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

radiromy (0), 13 jaar geleden

Is opgelost dynamo kapot gaf veel te veel laadspanning

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.