Volkswagen NEW BEETLE 1999: Deur wil niet van het slot

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AQY, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 85

Goedemorgen,

Ik heb een vraag aan de technische mensen onder ons ;)

Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een beetle uit 1999.
Super auto alleen nu wil de pasagiersdeur niet meer van het slot.
De auto heeft cv en als ik hem van het slot haal gaat de bestuurdersdeur wel open maar de bijrijderskant wil wel (je ziet het palletje omhoog gaan) maar gaat niet helemaal van het slot.
Als je aan de binnenzijde de hendel aantrekt drukt hij de pal wel omhoog, maar schiet even snel weer terug zodra je hem loslaat. Ook als de pal omhoog staat is de deur nog niet van het slot.

Heeft iemand hier ervaring mee en wil mij hier tips over geven?

Alvast bedankt
Klarissa

Klarissa

Geplaatst door Klarissa (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1680) PRO, 4 jaar geleden

Het slot is electrisch defect , motortje defect , je kunt met flink bonken op de deur en tegelijk aan de hendel trekken en iemand anders op de cv laten drukken kijken of hij open wil springen , anders wordt het slopen .
Mocht de deur open gaan , haal dan de binnenbekleding van de deur af , dan kun je wel bij het slot , vervangen is de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.