Volkswagen NEW BEETLE 2010: Kofferbak wilt niet openen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: AZJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hallo

Mijn oma heeft een Volkswagen Beetle van 20 januari 2010. Nu heeft ze al een tijdje het probleem als ze de kofferbak open doet (maakt niet uit of het met de afstandsbediening of met het knopje in de auto is) dat hij een klein stukje open klikt en dat je hem dan niet kunt openen. De vw garage heeft hier al naar gekeken maar ze zeggen elke keer dat het opgelost is maar dan werkt het 5 keer en dan is het weer het zelfde. Soms als je 2x klikt gaat hij wel helemaal open maar lang niet altijd. Wat kan dit probleem zijn?

Gr Thomas

Thomasvkr

Geplaatst door Thomasvkr (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1425) PRO, 4 jaar geleden

Zou de gangbaarheid van de haak in het slot eens controleren en het elektronische deel met de stangetjes van het slot , lijkt of er iets zwaar loopt en de boel blokkeert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.