Volkswagen New Beetle Cabriolet 2003: voering kaphoes vergaan

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BFS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Hoi cabrioliefhebbers, ik heb een new beetle cabriolet uit 2003. Heb gisteren een stukje met de kap open gereden. Om de kap netjes een kaphoes gedaan voor het mooie geheel. Bij thuiskomst blijkt de binnenzijde vreselijk te plakken en zwart af te geven. Blijkt dat onder de voeringstof het zwarte schuimplastic helemaal vergaan te zijn. Heb deze kap pas 2e hands gekocht dus geen verhaal. Probeer dit materiaal te verwijderen maar wordt korrelig, geeft zwart af en plakt vreselijk. Heeft iemand een idee hoe ik die rotzooi kan verwijderen?

Edelijn

Geplaatst door Edelijn (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Edelijn (0), 4 jaar geleden

Hoi allemaal. Heb inmiddels met water en allesreiniger die binnenkant geboend. De zwarte troep plakt daardoor niet meer en kan eraf gespoeld worden. De kaphoes hangt nu te drogen. Hopelijk past die nog netjes, maar dan zonder binnenvoering, om de cabriokap heen.

Hans4040 (310) PRO, 4 jaar geleden

Mooi zo, ook weer opgelost...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.