Volkswagen Touran: DSG Automaatbak

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: BKC

Het verversen bij een dsg 6 bak moet om de 60.000km gebeuren, maar weet iemand ook of je de filter bovenop de bak moet vervangen? Dit hoeft volgens de plaatselijke dealer niet, maar wij twijfelen hierover.

En weet iemand of je ook de versnellingsbakolie moet verversen van een Passat 1,8T 20v tiptronic automaat bj 2002.? En moet hier dan wel of geen filter vervangen worden?

Alvast bedankt Passatje.

Passatje

Geplaatst door Passatje (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (5) PRO, 13 jaar geleden

ja het filter op de bak moet ook elke 60000 km vervangen worden gelijk met het verversen van de olie.
bij de passaat hoef je de olie niet teverversen.

groetjes jan.

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Ook de automaatbakolie van de passat dient vervangen te worden (60.000km incl filter) dit preventief uitvoeren voorkomt een hoop problemen.
Dealers & importeur zeggen inderdaad dat het niet hoeft, maar zeggen ook altijd dat je als klant de eerste bent als er zich een probleem voordoet....

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.