Volkswagen Transporter: electr. raam en afstand bediening cdv

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

de bediening van de electr. ramen aan de bestuurders kant doet niks ,spiegel verstelling werkt wel aan alle bij de kanten. als ik de schakelaar bedien voor de rechtse ruit hoor ik het wel klikken in de rechtse deur.
wat kan hier het probleem zijn ?

volgende probleem is de ab van deurvergrendeling , als ik de auto afsluit gaan de deuren op slot maar meteen weer van slot , krijg hem niet afgesloten ook niet met de sleutel in het slot, ook dan gaat de auto meteen weer van slot.
dit alles vanuit de bestuurdersdeur,ik weet niet of beide problemen met elkaar te maken hebben ,lijkt er wel op. batt. van ab zijn vernieuwd.

Groet Leon

leon 1966

Geplaatst door leon 1966 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jan227 (5) PRO, 10 jaar geleden

Hallo, controleer de kabelboom van het linkerportier op beschadiging tpv de rubber doorvoer thule die zichtbaar is als het portier geopend is.

Groet Jan227.

Siem Bijman (135) PRO, 9 jaar geleden

wat was nou de oplossing Leon?

leon 1966 (0) PRO, 9 jaar geleden

de oplossing was uit eindelijk de kabelboom van de linkerportier , daar kwam ik achter door aan de kabels tetrekken en dan te meten , toen kwam ik er achter dat er verschillende draden gebroken ware , als je zo meet dan is alles goed maar als je je op spanning houd kom je er achter .


Groet Leon sorry van de late reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.