Volkswagen POLO: electra problemen Polo n9

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AXR, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 74

Hallo , ik heb sinds kort een probleem met de achterruitenwisser deze werkte niet meer , zekering is niet kapot dus motor vervangen , echter zonder resultaat . schakelaar/ hendel op stuur vervangen ook geen resultaat motor krijgt wel continu spanning via een draad maar geen signaal vanaf de schakelaar voor .
Ook ondervind ik storing op de centrale vergrendeling bijrijders deur , deze werkt wel vanaf de bestuurderskant maar niet meer vanaf de bijrijderskant deze kan ik wel openen met de sleutel maar de rest werkt niet mee , contacten / stekkers deurstijl gereinigd en zekeringen gecontroleerd alle zijn goed . waar zou ik moeten zoeken in dit geval .
wie heeft hier een oplossing voor vr. gr . Jos

JW .van den Brink

Geplaatst door JW .van den Brink (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peter Schouten (0), 7 jaar geleden

Kijk de bedrading in de doorvoertule tussen achterklep en carosserie eens na, Misschien dat daar een draadbreuk zit.

JW .van den Brink (0), 7 jaar geleden

ik zal dit eens gaan nakijken zou goed mogelijk kunnen zijn ,

JW .van den Brink (0), 7 jaar geleden

hallo ik heb inmiddels de bedrading nagelopen en geen breuk kunnen vaststellen .
Dus de ruitenwisser motor achter is vervangen , de complete bediening unit stuurkolom vervangen , zekeringen , bedrading , niets heeft tot resultaat geleid , ruiten sproeier achter werkt wel zekering is de zelfde als van de wisser maar doet 't niet , centrale sleutel vergrendeling werkt alleen aan de bestuurderskant , aan de bijrijderskant enkel op die deur ! nu maar hopen dat dit euvel uitgelezen kan worden bij de VAG Dealer , om 't op te lossen . of zijn er nog opties van techneuten hier die me zouden kunnen helpen ,

jaker (0) PRO, 7 jaar geleden

De achterwissermotor heeft een ingebouwde interval en heeft dus aan een puls genoeg om te starten.
Met de stuurhandel geef je die puls naar centrale kast nder het dashboard,die het vervolgens weer doorgeeft naar de wissermotor,het eerste deel werkt,de sproeier doet het,maar deze zit voorin.
Het seintje gaar dus niet naar achter.
Bedrading controleren van de centrale kast naar achter,er zit geloof k nog een verbinding achter de
bekleding boven de hoedenplank.

JW .van den Brink (0), 7 jaar geleden

Hallo jaker @ ! er zit inderdaad 'n bedrading kastje onder aan de zijkant hoedenplank , wist niet dat dit er mee te maken kon hebben en zal deze eens nalopen , maar heb inmiddels al wel contact gehad met de VW dealer , volgens hun moet die storing door uitlezen gevonden kunnen worden , dus mocht jou tip geen resultaat geven dan denk ik 'n afspraak te maken bij de dealer om 'm eens uit te laten lezen , maar ik laat 't nog wel weten hoe het verlopen is , in ieder geval bedankt ik ga straks kijken wat jou tip oplevert !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.