Volkswagen Touran 2005: Elektrisch probleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BGU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Goededag,

ik ben in het bezit van een touran uit 2005 waarvan de bestuurdersdeur niet op slot wil (wel met de sleutel, niet met afstandsbediening) en ook mijn achterklep gaat spontaan open.
Het lijkt wel alsof die een kort stroompje krijgt om te openen maar daarna nergens meer op reageert!!

Wie heeft er voor mij tips om dit op te lossen??

buchie555

Geplaatst door buchie555 , lid sinds 3 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Controleer de bedrading eens in de doorvoer van de klep en de auto op draadbreuk.
Voor het portier is de kans groot dat het slot elektronisch defect is , het kan maar zo gebeuren dat hij nog 1x wel op slot gaat en dan nooit meer open gaat . Slot controleren en bedrading tussen deur en stijl.

    Kun je mij ook vertellen hoe ik het deurpaneel eraf krijg? Ik zag aan de onderkant wel 2 torx schroeven zitten maar verder niks. De bedrading naar de achterklep heb ik geprobeerd te controleren maar de rubbers die er om heen zitten zijn vrij stug, waardoor het controleren weer bemoeilijkt wordt. Groeten Anne - buchie555, 3 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Afdekkapje van de handgreep er af wippen daar achter zitten 2 of 3 boutjes , paneel kan goed vast zitten , aan de onderkant inderdaad de tot schroeven er ook uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.