Volkswagen Passat: Et waarde Passat m.b.t winter banden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Beste Forum lezers,

Ik heb onlangs een setje winter banden met stalen velgen gekocht voor mijn Passat uit 2000.Ik kwam dus later erachter dat ik een Et waarde had van 45 en het setje die ik gekocht heb een Et waarde hadden van 37.Mijn vraag is geeft dit voor mij nadelige gevolgen of kan ik ze gewoon er onder zetten.
Met vriendelijk dank John

sissi

Geplaatst door sissi (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=sissi]Ik kwam dus later erachter dat ik een Et waarde had van 45 en het setje die ik gekocht heb een Et waarde hadden van 37.Mijn vraag is geeft dit voor mij nadelige gevolgen of kan ik ze gewoon er onder zetten[/quote]
Heeft geen nadelige gevolgen, wielen komen enkel een stukje meer naar buiten je kunt ze gerust monteren.

Gr. paul

sissi (0), 15 jaar geleden

[quote=paulkelder][quote=sissi]Ik kwam dus later erachter dat ik een Et waarde had van 45 en het setje die ik gekocht heb een Et waarde hadden van 37.Mijn vraag is geeft dit voor mij nadelige gevolgen of kan ik ze gewoon er onder zetten[/quote]
Heeft geen nadelige gevolgen, wielen komen enkel een stukje meer naar buiten je kunt ze gerust monteren.

Gr. paul[/quote]
Beste Paul
Bedankt voor de snelle reactie,ben blij dat het gaat gezien het feit dat ik ze al gekocht heb.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.