Volkswagen Golf IV: gasklep huis Golf 4

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: AKQ

Hallo ,

Ik heb hier een Golf 4 van 1998 met een AKQ motor met het volgende probleem :
auto begint soms te stotteren en in te houden als er dan geen gas wordt bijgegeven dan slaat de motor zelfs af .
Er staan dan geen storingen in het storingsgeheugen .
Gasklephuis gedemonteerd en helemaal schoongemaakt en opnieuw in de basisafstelling ingeleerd .
Probleem is daarna 4 weken helemaal weggeweest nu begint auto weer af en toe te stotteren alleen veel minder erg als in het begin .
Nu denk ik dat klant toe is aan een nieuw gasklephuis vooral omdat het probleem na schoonmaken en inleren helemaal weg is geweest .
Heeft iemand hier ervaringen mee ? Is het trouwens mogelijk om de stekker van het gasklephuis eraf te laten en zo een week proberen omdat gasklep toch door de gaskabel bediend wordt of gaat hij dan ook belabberd lopen ?

Gr Dennis

FLEMJU

Geplaatst door FLEMJU (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

stekker kan er niet afblijven krijg je storing gasklephuisen van dit type gaan vaker stuk schoonmaken geeft geen garantie dat t goed blijft

FLEMJU (0) PRO, 15 jaar geleden

Ok dat je dan storing krijgt dat snap ik , maar als hij dan wel normaal blijft lopen en niet meer stottert dan kun je neem ik aan met zekerheid zeggen dat het uit het gasklephuis komt ?

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

hij meet je gasklepstand als je de stekker eraf gooit gaat de motor in een noodloop ik denk zelfs dat de auto niet eens wil lopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.