Volkswagen GOLF 2013: Golf 7 radio geluid werkt niet

Bouwjaar: 2013

Golf 7 radio geluid werkt niet.
Hij geeft aan componentenbescherming actief

Ik heb golf 7 gekocht en zat geen radio in
Heb nu een radio gekocht
Alles werkt behalve het geluid
Als je bijvoorbeeld naar instellingen gaat en dan onder klank volume wilt bedienden. Dan lukt dit niet, echter als ik dan het kopje “berichten” aanklik speelt de radio wel geluid af?
Weet iemand hoe je dit op lost. Vriendelijke groet michel.

Michelvanginkel1989

Geplaatst door Michelvanginkel1989 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 4 jaar geleden

Componentbescherming kan alleen door de dealer worden verwijderd om het toestel werkend te krijgen. Gr. Paul

Michelvanginkel1989 (0), 4 jaar geleden

De dealer kon niet garanderen of het zou lukken en wat de kosten zouden worden. Ze zijden kan op lopen tot 300 vond het maar heel apart verhaal. Vanmorgen in Zeist geweest bij .vastechnics. Konden van te voren duidelijk zeggen kost 60 en is binnen 10 min gedaan. Dus probleem is verholpen

check

Beste antwoord, geplaatst door P. Kelder (0) PRO, 4 jaar geleden

Dealers werken volgens protocollen en werken alleen met originele software. Ook hun uurtarief is fors hoger wat het prijsverschil verklaard. En laten we eerlijk zijn. €60,- voor 10min. is ook niet voor niks 😉

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.