Volkswagen Golf III : gti loopt slecht enslaat af bij warme motor

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 gti 16v

hallo,

ik heb al een tijdje een probleem met mijn wagen golf gti 16v '95 als de motor warm is gaat hij hikken en stoten en dat word steeds erger tot hij uitvalt. ook als hij dan slecht gaat lopen kan ik hem nog wel in zijn toeren krijgen en wegrijden in ze 1 maar als ik dan doorschakel valt ie helamaal stil en als ik dan geluk heb pakt hij nog wel ff aan (kan ik nog ff snel een parkeerplekkie zoeken) ik heb de verdeler,rotor,bougie en bougiekabels al vervangen tevens een paar slangen die n iet meer helemaal lekker waren. ook telekns als ik wat verving (bougie en kabels of verdeler+rotor)liep die wel weer ff lekker maar niet lang hooguit een week.
nou stond ik gister helaal stil en wou hij ook niet meer starten ik heb me gasklephuis schoongemaakt met remreiniger en toen startte die weer en reed ook beter als dat ie ooit had gedaan bij mij (heb hem pas 4 maanden).
maar nu vandaag weer raak stand weer stil langs de kant maar ff af laten koelen ongeveer een uurtje en ik start hem weer en hij rijd weer.
weet iemand wat dit probleem kan veroorzaken??
de bonine is trouwens ook goed geen nieuwe maar met een waarvan we zeker weten dat die goed is heeft ie hetzelfde probleem.

alvast bedank voor het lezen van heel dit verhaal hahaha

groetjes\
Chees

chees

Geplaatst door chees (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Je moet beginnen met te controleren of de ontsteking wel vonkt nadat de motor uitgevallen is.Dan weet je of je het in de ontsteking of brandstofsysteem moet zoeken.

Hans

chees (0), 15 jaar geleden

heb ik naar gekeken bougie vonkt en benzine krijgt die ook?????

groetjes
Chees

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

misschien de temperatuursensor defekt ,uitlezen geeft waarschijnlijk meer duidelijkheid.

chees (0), 15 jaar geleden

auto is uitgelezen maar ze konden geen foutmelding vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.