Volkswagen Passat: Hoog Verbruik Passat tdi 96kw

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 96kw

Hallo,Wie kan een antwoord geven op het volgende probleem .
Wagen is een vw passat 96kw tdi manueel versnellingsbak , persoon heeft bij een garage ( prutser) elektrische bedrading naar vestuivers in cilinderkop laten vervangen en nadien is het voertuig abnormaal hoog brandstof gaan verbruiken , met een volle tank 550 km ipv 1100km , heeft een gemiddelde van 11l/100km , wat heel hoog is.
Heb met vag-com uitgemten alles is normaal , zoals lmm ,turbodruk , inspuiting van verstuivers alles normaal ,wagen rijdt heel goed en trekt bij acceleren.
heeft er iemand al deze probleem tegengekomen.

murat983

Geplaatst door murat983 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

danny pepers (0) PRO, 13 jaar geleden

misschien een heel dom antwoord, maar heb je geen lekkage in de toevoer (bij brandstoffilter) of een van de retour leidingen lek komt ook veel voor ....

danny pepers (0) PRO, 13 jaar geleden

misschien een heel dom antwoord, maar heb je geen lekkage in de toevoer (bij brandstoffilter) of een van de retour leidingen lek komt ook veel voor ....

murat983 (0), 13 jaar geleden

er is geen sporen van lek , want bij een lek zal je ook niet op instrumentenpanneel een hoog verbruik kunnen lezen.

dutch123 (65), 13 jaar geleden

Iets kortgesloten of omgewisseld waardoor de verstuivers op het verkeerde moment inspuiten of meerdere keren per slag?

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

rookt hij dan ook niet erg maar haal dan alles eens losmisschien wordt u dan iets wijzer ben benieuwd

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoe is het verbruik gemeten? Dmv kijken naar de bordcomputer of tank volledig vullen en dan 100km rijden en dan weer vullen en dan delen?
Bij het eerste is het zo en zo al geen correcte meting...

murat983 (0), 13 jaar geleden

hallo,
er is geen foutmelding ,indien iets zou verkeerd aangesloten zou zijn , ook de tank werd meerdere keren volgetankt en zo gemeten enis gelijk aan boordcomputer gebruik , dus hoo computer is juist , maar niet kunnen vinden wat het is ,mvg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.