Volkswagen golf: koelvloeistof controlelampje

Bouwjaar: 1988

Tijdens het rijden gaat soms het lampje van de koelvloeistof temperatuur knipperen. Soms brand hij constant en soms knippert ie. hij brand niet altijd even sterk. Ik neem aan dat dit gewoon aan de sensor ligt. of heeft iemand nog een andere suggestie??

grtz ronald

ronald10397

Geplaatst door ronald10397 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michiel7805 (0), 19 jaar geleden

Misschien is er iets mis met ket koelsysteem! Wel genoeg koelvloeistof? Het kan namelijk best dat hij soms iets te warm wordt, maar dat het net op de kritieke grens ligt, en dat hij daardoor knippert...

ronald10397 (0), 19 jaar geleden

hij gebruikt wel een klein beetje vloeistof. kan het zijn dat er een lek in zit want er zit niet echt veel druk op het systeem

Michiel7805 (0), 19 jaar geleden

Het zou goed kunnen, want nadat de motor even gelopen heeft moet er wel een klein beetje druk op het koelsysteem staan. Maar niet teveel, want dan heb je kans dat de koppakking lek is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.