Volkswagen Golf: slecht starten

Bouwjaar: 1991

ik heb een golf 1.6 turbo diesel die slecht start als de auto de hele nacht stil gestaan heeft, als ik hem met moeite aan de praat krijg en eenmaal warm is dan start de auto zonder problemen het vreemde is dat ik dit probleem 2 maanden geleden ook al had werd mij aangeraden de gloeikaarsen te vervangen dat heb ik gedaan toen was het probleem opgelost maar naar ongeveer 2000 km heb ik nu weer het zelfde probleem de zekering (relai) is goed) wie kan mij vertellen wat dit zo kunnen zijn
met vriendelijke groeten marco

marco7142

Geplaatst door marco7142 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

hoeveel km, heeft deze auto gelopen.

verbruik deze golf ook veel olie.?


paul,

marco7142 (0), 19 jaar geleden

er staat 141.500 op de teller en gebruikt geen olie ik heb hem in mei gekocht en nog niks bij hoeven te vullen ik kijk elke week naar de olie

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

die km, zijn die wel echt.? vind het wel bar weinig voor deze golf van 1991, ben er bang voor, denk dat het 100000,km meer zal zijn.?

hoe staat het met die strip waar alle kaarsjes op zitten is die nog mooi of redelijk blank..?

paul,

marco7142 (0), 19 jaar geleden

voorzover ik kan zien ziet de strip er aardig goed uit en die km,
ja dat weet ik ook niet zo gekocht, zou het ook te maken kunnen hebben met de olie ik weet niet waneer deze voor het laatst vernieuwd is

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


als je de aanvoer leiding van de brandstof er eens aftrekt zit deze leiding dan nog vol met brandstof.? kijk eerst hier eens na.

er zijn nog andere opties,

denk dat dit niks met het gloeien vandoen is.


paul,

marco7142 (0), 19 jaar geleden

ik zal het gaan proberen alvast bedankt voor de reactie

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

ja 141 dzd km voor een 91 er golf is niet veel, kan best wel eens tonnetje of 2 meer zijn. zijn tenslotte de makkelijkste tellertjes om terug te zetten. is de accu niet zwak? als de auto even heeft gelopen heeft ie de accu weer een beetje opgeladen en zal hij waarschijnlijk vlotter starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.