Volkswagen Corrado: Koppeling

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: Aaa, Motorinhoud (cc): 2

Goedendag,

Ik ben een corrado aan het ombouwen naar een vr6.

Ik heb de motor met bak uit een schade auto (voorschade)alles is al ingebouwd en draait. Nou is het geval dat ik wel druk op de koppeling heb en in de versnellingen kan zetten. Vervolgens als ik wil gaan rijden gebeurd er niks.. Kan het zijn dat me koppeling gebroken is? De bak zelf maakt geen rare geluiden of iets dergelijks. Of echt niet goed ontlucht? Want ik kan hem ook zonder koppeling in de versnellingen zetten.

Alvast bedankt.

Corradovr6

Geplaatst door Corradovr6 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Of de koppelingsplaat is stuk of een te dunne prise-as van de versnellingsbak (verkeerde bak) of een verkeerde koppelingsplaat met een te groot gat. Denk dat je daar in moet zoeken want je kan hem in z'n versnelling zetten zonder de koppeling in te trappen, nou dan iig een fout in de verbinding van de motor naar de bak.

kaleido 1 (965) PRO, 7 jaar geleden

Of de bak kapot , klinknagels uit de diff.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.