Volkswagen Corrado: motor startproblemen koud en warm

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KR, Motorinhoud (cc): 1800

de corrado van mijn zoon is een nukkig beestje , deze wil soms niet koud of warm starten . Vervangen zijn reeds injectoren luchtfilter bougie's delco bougie kabels koudstart injectie en batterij en benzinepomp . Het ergerlijke is dat deze het de ene keer wel doet en dan weer nieten koud of warm speelt geen rol , daar het soms optreed dachten wij ergens een probleem in de sensoren van temperatuur of zo heeft iemand deze waarden of een idee waar wij het probleem kunnen vinden ? Alvast bedankt

mallants

Geplaatst door mallants (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 7 jaar geleden

Niet aanslaan of niet starten ? ik ga voor niet aanslaan .
Is er al gekeken , als hij niet aanslaat , wat er dan niet is vonk of brandstof of beide ?
De watertemperatuursensor is een onderdeel wat nog wel eens defect raakt , zit in de bovenste waterslang , wel een originele plaatsen , let op de kleur.
Contactblokje onder je contactslot is ook een slijtage gevoelig deel.

mallants (0), 7 jaar geleden

we zullen beide nakijken , dit zal zondag pas zijn .Maar alvast bedankt voor de tip

mallants (0), 4 jaar geleden

sorry voor deze late oplossing het waren de injectors die de wagen iedere keer verzuipten . indien nodig ik heb nu de gegevens gevonden van de Bosch Ktronic en de troubleshooter gevolgd en zo de oplossing gevonden . Alvast iedereen bedankt voor jullie hulp @kaleido

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.