Volkswagen Golf: koude start slecht

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine

ik heb een golf 2 16V.
als de motor koud is wil hij haast niet aan slaan en als hij dan loopt, dan schud de motor heel erg ik kan ook geen gas geven want dan slaat hij af. als eenmaal de motor om bedrijfstemp., is dan loopt hij heel goed en kan ik ook gewoon gas geven. als ik de lucht klep (in het luchtfilterbak)handmatisch bedien dan loopt hij wel goed bij een koude motor.
wie weet waar dit aan ligt?
ik weet de motorcode niet, want het blok is er later ingebouwd.

mathijs

Geplaatst door mathijs (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 17 jaar geleden

mathijs

het zal een PL of een KR zijn dan..

hij krijgt nu geen benzine,of veel te weinig in ieder geval!als je de klepel omhoog trekt,gaat hij meer benzine krijgen.

je probleem zal zitten in de koudstart injector,meet eens of je nog spanning meet als de motor loopt,of als je hem start?of er is iets met de bedrading niet in orde,of de koudstart zelf werkt niet!deze zit samen aangesloten met de warmdraairegelaar..kan ook zijn dat hier iets mee mis is,normaal gesproken zit de warmdraairegelaar naast de verdeelkap,de koudstart vind je aan de zijkant van de inlaat!als je voor de motor staat,rechts.

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.