Volkswagen Lt 35: Lampje voorgloeing gaat branden na enkele seconden.

Bouwjaar: 1999

Eerst en vooral wil ik hier iedereen nog eens extra bedanken voor de hulp die ik gekregen heb tijdens het vervangen van de oliepomp en de distr. riemen van men LT van '99.

De motor draait dus zeer goed vind ik zelf maar na enkele seconden gaat het lampje van de voorverwarming knipperen.
Ik heb alle gloeikaarsen uitgemeten met ohm-meter en ze geven allemaal dezelfde waarde.
normaal gaat dit lampje knipperen als er 1 of meerdere gloeikaarsen stuk zijn maar volgens mij wordt dit ook gebruikt om een storing in het elektrisch gedeelte weer te geven.

Nu is de vraag wat kan dit zijn en kan dit iets te maken hebben met het loskoppelen van alle elektronische componenten want de motor is eruit geweest.

Wat me ook opgevallen is tijdens het warmdraaien dat is dat de thermostaat na 30 min nog steeds niet opengegaan is, motortemperatuur stond op 75°, dan maar stilgelegd.
Moet je die nog langer sationair laten draaien of best een toertje mee doen om de motor warmer te krijgen en betere circulatie van het water .

THX ;-)

V4-lover

Geplaatst door V4-lover (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen LT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Marcel6967 (0), 18 jaar geleden

voor dit probleem zou ik hem laten uitlezen bij de dealer die kan je verder helpen

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

als dat lampje gaat knipperen staat je inspuitbegin niet goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen LT of stel zelf een nieuwe vraag.