298 bezoekers online

Volkswagen Golf VI: MFA boordcomputer

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 TSI

Beste forum lezer even het volgende ik krijg deze melding op mijn MFA boordcomputer service jetz hij geeft dus aan dat hij een onderhoudsbeurt nodig heeft . Nou heeft hij vorig jaar een grote onderhoudsbeurt gekregen kilometerstand toen 49036 km de kilometerstand nu is 61444 km . Ik naar de VW Dealer geweest en verteld dat hij een onderhoudsbeurt nodig heeft om dat hij dat op de boordcomputer aan geeft die medewerker vraagt aan mij wat is de kilometerstand ik zeg 61444 km de medewerker zegt dat het te vroeg is en dat het niet klopt . Mijn vraag is kunnen ze de MFA boordcomputer niet updaten of uitlezen dat als mijn auto een service beurt nodig heeft weer correct werkt . Ik kan hem wel resetten maar dan klopt het voor de volgende keer ook weer niet iemand enig idee .

Mvg

johnnyboij

Geplaatst door johnnyboij , lid sinds 7 jaar geleden

6 Reacties

0

Beste antwoord, geplaatst door P. Kelder, 5 jaar geleden

Dit is idd. normaal. Na +/- 500KM staan er km en dagen in het scherm.

Gr. paul

0

Hans4040, 5 jaar geleden

Ja hoor...dat kan de dealer wel.
Maar waarom heb je dat niet meteen aan de dealer gevraagt?

0

johnnyboij, 5 jaar geleden

Omdat ik uit woorden van de medewerker begreep dat het niet kon maar ik moet de auto morgen toch naar de dealer brengen voor een apk keuring dan zal ik het nog wel is navragen in ieder geval bedankt Hans .

0

johnnyboij, 5 jaar geleden

Vandaag heeft mijn auto bij de dealer gestaan ze hebben de MFA boordcomputer gereset omdat hij te vroeg aan gaf dat hij een service beurt (service jetz) .
Nu heb ik zelf gekeken bij service in mijn MFA boordcomputer maar nu staan er streepjes voor km en streepjes voor dagen zie foto's normaal moet daar bv 10000 km staan of 100 dagen toch is dit nog te veranderen door de vw dealer graag jullie raad .

0

.357 magnum, 5 jaar geleden

Volgens mij is dit normaal als je hem net gerecet heb.

0

johnnyboij, 5 jaar geleden

Beste forum leden het probleem is opgelost na ongeveer 500 km gereden te hebben gaf hij dit aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.