Volkswagen Golf IV: Moeite met openen en sluiten electrische kap Volkswagen Golf IV

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb een Volkswagen Golf cabrio IV 1.8 Highline met een elektrische kap. Bij het openen en sluiten van de kap moet ik de kap handmatig eventjes ondersteunen want helemaal uit zichzelf openen en sluiten lukt niet. Het oliepeil is goed. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt voor de moeite.

bramfelix

Geplaatst door bramfelix (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Kijk eens ongeveer in de ruimte net naast de achterbank dan zie je de hydraulische cilinders zitten, ziet er ongeveer hetzelfde uit als de cilinders die je normaal gesproken op je achterklep hebt dus een huis en een glimmende stang. Als dat gebied vettig eruit ziet dan zijn de cilinders lek, dat kwam wel vaker voor maar meestal staat het peil dan ook onder peil dus bij jou zal er verdere diagnose nodig zijn denk ik.
Staat het peil bij open EN dicht nog steeds tussen max en min?

bramfelix (0), 9 jaar geleden

Hoi Richard, Vriendelijk bedankt voor je tip. Ik ga er mee aan de slag. Laat je nog weten hoe e.e.a. afgelopen is.

bramfelix (0), 9 jaar geleden

Het probleem is bekend en kan nu opgelost worden. Het regelapparaat van de hydraulische kapbediening is defect, Hier ga ik nu een nieuwe voor bestellen of kijken of er een op de sloop te halen is.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Oke succes! Laat tzt maar ff weten hoe het is gegaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.