Volkswagen Touareg: motor uitbouwen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: V10 TDI

We hebben hier een touareg v10 tdi 4 motion met olielekkage bij de rechter turbo wie heeft hier ervaring mee? Heeft iemand ervaring met het uitbouwen van zo'n motorblok?

jan hendrik

Geplaatst door jan hendrik (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 14 jaar geleden

is wel ff werk bij de dealer hebben ze daar veel ervaring mee om zo n motor uit te bouwen en daar zal je ook echt wel even de handleiding weg moeten halen

zonder wordt lastig zonder grote tafel is het ook lastig

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Zonder speciale heftafel krijg je deze lummel er haast uit of in.
Motor moet compleet met bak er onderuit.
Ben je wel een paar dagen zoet mee en dan druk ik me nog zachtjes uit.
Informeer eens of voor deze auto geen terugroepacties openstaan want bij een bepaalde serie v10 motoren moesten de turbo's worden vervangen tijdens zo'n actie.

jos-br (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb er hier net een uit liggen (distributietandwiel gebroken......), het is wel aardig werk en je hebt een goede zware krik nodig. Wij hebben er een soort subframe voor gemaakt.

Jos.

    Hoi Jos ik heb een touareg v10 met een turbo module storing ik hoorde en las overal dat jullie hier bedreven in zijn. Zou je mij kunnen bellen dan wil ik graag een afspraak maken
    0613799122 Mvg rob hoffer - Rob hoffer (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.