Volkswagen Golf VI: Navigatiesysteem

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 TSI

Ik wil graag een nieuw navigatiesysteem in mijn Golf 6 laten bouwen en wel het type RNS510 nou heb ik ook achteraf parkeersensoren in laten bouwen in de achter bumper. Is het mogelijk om die ook op het navigatiesysteem aan te sluiten zo dat je kan zien op het scherm van het navigatiesysteem hoeveel ruimte je hebt bij het achter uit rijden . Ik heb nu een pioneer navigatiesysteem er in zitten type AVIC-F3210BT.

Johnnyboij

johnnyboij

Geplaatst door johnnyboij (50) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

HansWestbroek (0), 10 jaar geleden

Hiervoor heb je een camera nodig.

johnnyboij (50), 10 jaar geleden

Ik dacht dat het zonder camera ook ging dan krijg je dit te zien op je navigatiesysteem het kan ook een ander bedoeling hebben dat weet ik niet ( zie afbeelding)

richard9712 (0), 10 jaar geleden

Kan ook zonder camera.

johnnyboij (50), 10 jaar geleden

Maar kunnen die parkeersensoren die ik achteraf heb in laten bouwen in de bumper aangesloten worden op het navigatiesysteem wie heeft hier ervaring mee .

Johnnyboij

richard9712 (0), 10 jaar geleden

Informeer eens bij de dealer.

johnnyboij (50), 10 jaar geleden

Probleem opgelost bij nader inzien en wat navraag gedaan bij de dealer zie ik er toch vanaf om een ander navigatiesysteem in te laten bouwen.

richard9712 (0), 10 jaar geleden

Kan je die parkeersensoren niet gewoon aansluiten op je huidige navigatie?

johnnyboij (50), 10 jaar geleden

Richard dat weet ik niet heb er nu één van het merk Pioneer AVIC-F3210BT er in zitten maar ik denk dat het niet gaat .

johnnyboij (50), 9 jaar geleden

Beste Forum leden
Ik wilde het volgende vragen ik heb een Pioneer AVIC-F3210BT navigatiesyteem (zie afbeelding ) ik zou de kaart van europa die er op staat willen vervangen voor een nieuwe is erg verouderd .
Weet iemand hoe ik dat moet doen wat de makkelijkste manier is ik heb hellemaal geen idee .

Johnnyboij

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.