Volkswagen Bora: Niet genoeg licht uit koplampen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

Hallo,

Uit de koplampen van mijn Bora komt niet genoeg licht. Bij de garage hebben ze een meting gedaan en volgens hen zit er een verlies ergens voor de lichtschakelaar. Maar als ik zelf een spanningsmeter op een van de lampen zet dat meet ik nagenoeg dezelfde spanning als rechtstreeks op de accu. Ik heb al nieuwe lampen geprobeerd en ook al lampen met een hogere lichtopbrengst maar dit is niet genoeg.

Ik heb ook nog een Golf. Daarmee zie ik ook een enorm verschil. Maar als ik daar de spanning meet dan komt die ook nagenoeg overeen met mijn Bora. Ik zit nu te denken om er een Xenon kit in te zetten maar ik dacht ik post het hier eens om te kijken of er nog andere mogelijke oorzaken kunnen zijn.

Groet
Danny

waaromikniet

Geplaatst door waaromikniet (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

waaromikniet

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Dit probleem is al eens eerder met je besproken.

hou het bij 1 Topic.

Hou het voor de mensen die je eerder hebben voorzien van informatie goed overzichtelijk.
Dit bevorderd doorgaans een snelle oplossing. Je kunt door posten in het al bestaande nog actuele Topic.

Dit nieuwe Topic komt hiermee te vervallen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.