Volkswagen Polo: niet overschakelen van automaat 3 naar 4

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

deze automaat wil niet overschakelen van stap 3 naar 4. We hebben een nieuw filter in de schakelbak gedaan en sensor bij schakelsysteem voor op de bak vervangen.

esranikki

Geplaatst door esranikki (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

esranikki (0) PRO, 15 jaar geleden

ik wil nog even melden dat je in zijn 3 wel voelt dat ie bijna overschakeld

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Denk bak dood,staan er storingen in de bak/motor?

GOVA (0) PRO, 15 jaar geleden

Is dit een 4-gang versnellingsbak type 001?
Als je bij dit type bak een storing heeft op de G38 zal hij nooit op gang 4 schakelen.

Zie VW-zelfstudieboek : blz14 in de link hieronder.

http://www.bkukr.de/fileadmin/user_uploa...

Best eerst storingsgeheugen uitlezen.

Gr
R

esranikki (0) PRO, 15 jaar geleden

hij geeft geen storing aan op de computer.Als we met de computer gaan rijden heb je ook een menu dat je in het scherm ziet hoe hard je rijd hoeveel toeren en in welke versnelling je zit.Hij gaat dan van 2 naar 3m en dan naar 3H wat dit betekend weet ik niet.

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

3m is mechanisch en 3h is hydraulisch. gr john

esranikki (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze is opgelost. Je gelooft het niet maar er is een andere bak in gegaan en nog het probleem,de computer er weer aangehangen en hij gaf een tekort aan massa.Wij alle bedrading bekeken en nog eens uitgelezen niks.Toen zaten we ff in de auto te mouwen viel mij in 1 keer op dat de lampjes naast de pook het niet deden.Er waren 6 zekeringen kapot maar op het kapje van de zekeringen staan bijna geen tekens .Wij de zekeringen vervangen en lopen als een zonnetje .Bedankt voor de reacties.

Micky Nitrox (0), 14 jaar geleden

Kontroleer eens de zekering van de verwarming van je voorruitsproeier als deze stuk springt of is schakelt je bak niet meer en je vergrendeling hoor je ook niet meer schakelen bij het intrappen van je rem testen stekkerje los trekken bij je sproeier zekering vervangen en bij ingeschakelde motor hoor je de blokkering klikken suc6

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Mick

Volgens mij is deze al opgelost zoals je bij #7 kunt lezen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.