Volkswagen Passat: Parkeersensor defect ?

Bouwjaar: 2000

Wanneer ik de achteruit versnelling inschakel blijft de achteruitsensor speaker gillen terwijl er niets achter de auto staat. Is er iemand die weet hoe ik de 4 sensoren kan doormeten ? Ik vermoed dat er 1 of meer defect zijn.

Arie551

Geplaatst door Arie551 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Snowy (0) PRO, 19 jaar geleden

Wanneer dit een origineel vw systeem is kan de dealer het met de VAS tester uitlezen. Deze geeft op welke sensor kapot is.

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je hebt niet onlangs (de kogel van) een trekhaak gemonteerd?.

Arie551 (0), 19 jaar geleden

Nee, ik heb niet onlangs een trekhaak gemonteerd. Er zit er wel een onder maar daar had ik voorheen geen last van dus het lijkt me sterk als dit nu ineens wel het geval zou zijn.
En, Arie Snowy....eigenlijk wilde ik de sensoren zelf doormeten en niet naar de dealer om uit te lezen dus als er iemand is die weet hoe dit moet (met eventuele te meten waardes) hoor ik het graag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.