Volkswagen Eos: Probleem met lekkage dak eos

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 TFSI

Help, wij hebben een Eos die lekkage vertoont op het dak. We hebben de dealer gebeld of ze deze kunnen afstellen, maar helaas. Ze zeggen dat ze er niet meer aan beginnen, omdat het schijnbaar zeer moeilijk is om deze te stellen. Wellicht is er een specialist die het wel kan??

gezzi

Geplaatst door gezzi (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Eos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

[quote=gezzi]Ze zeggen dat ze er niet meer aan beginnen, omdat het schijnbaar zeer moeilijk is om deze te stellen[/quote]
Het dak is in principe beperkt afstelbaar.
Dat de dealer zegt hier niet aan te willen beginnen hoeft de klant geen genoegen mee te nemen.

Natuurlijk kan de dealer hier wel een kostenplaatje aanhangen.

Gr. paul

gezzi (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat dacht ik idd ook. Maar ze wilde er niet aan beginnen omdat het ongeveer een uurtje of 3 a 4 werk was. En omdat als het dan verholpen was het naar alle waarschijnlijkheid weer ergens anders ging lekken en hun bang zijn dat ze dan garantie moeten geven op de reparatie. Aldus de dealer.

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Waarom afstellen? Heeft hij schade gehad? 99 van 100x lekken ze op de dakrubbers. Als hij rechts of linksboven lekt tussen dakspant en voorruitframe dan is het meestal verholpen door het rubber van voorruitframe te vervangen (dus deel wat aan de bovenkant loopt en langs de a-style).
Als hij lekt bij de c-style dan kunnen het meerdere oorzaken zijn, van gootje rubber dakspant tot aan een verstopte afvoer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Eos of stel zelf een nieuwe vraag.