Volkswagen Sharan: Raambediening rechter zijde werkt niet.

Bouwjaar: 2000

Bij bovenstaande auto het volgende probleem: de elektrische raambediening aan de rechter portieren (voor en achter) werkt niet. Het lijkt er op dat ik het raam wel omhoog kan krijgen want als ik een schakelaar indruk voor "raam sluiten" dan hoor ik de motor wel tikken. Maar als ik de schakelaar indruk voor "raam openen" dan gebeurt er niets. Het maakt niet uit welke schakelaar gebruikt wordt. De bedrading tussen deur en deurstijl heb ik gecontroleerd en deze was in orde. Wie heeft een idee. Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

niet toevallig 2 defecte raammechanisme ?

maikel6834 (0) PRO, 18 jaar geleden

Blijegeit bedankt voor je reactie. Toeval bestaat niet, maar sommige dingen zijn wel toevallig. Als ik een kapot raammechanisme hoor, dan denk ik aan een naar beneden gevallen ruit en een kabel die van een rol afgelopen is, of werkt het bij een sharan anders. Vr. gr. Maikel.

maikel6834 (0) PRO, 18 jaar geleden

Toevallig toch beide motoren kapot. Bedankt voor het meedenken.
Vr. gr. Maikel.

Maarten6801 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb t zelfde probleem met n sharan, wat je hoort tikken komt waarschijnlijk uit de regelunit in t raammechanisme, n relais. ik heb alles 10x uit elkaar gehad, dan doet alles t wel dan niet, erg vaag. uiteindelijk heb ik n extra massadraad gelegd naar t bestuurdersportier(eerst ff proberen voor je die draad er in gaat wurmen!) en sindsdien heb ik de klant niet meer gehoord... afkloppen t is pas drie dagen geleden gebeurd.. de dag erop heb ik t zelfde probleem met n scorpio, en daar bleek dat er in elk portier n naderhand ingebouwd kastje zat wat aan t alarm(ook naderhand ingebouwd) gekoppeld zat en aan de raambediening, kastje knip knip, en alles werkte weer!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.