Volkswagen Sharan: extra bijverwarming

Bouwjaar: 2001

Mijn bij verwarming slaat erg vaak aan en is nogal rumoerig en ik wou graag weten of ik deze doormiddel van een zekering er uit te trekken hij uitgeschakelt kan worden en of dit ook schade aan andere onderdelen krijg en of hij er ook voor zorgt dat de motor eerder op temperatuur is.Kan iemand mij daar ook een andwoord op geven bij voorbaat dank.

Willem Alberts

Geplaatst door Willem Alberts (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Motor wordt inderdaad minder snel warm.
Daardoor ook verwarming vermindering in de auto.
Verder geen probleem.

fedde (0), 18 jaar geleden

van welk geluid je heb je dan last?

die van ons hoor je pas als je de motor uitzet
en dan klinkt ie als een straaljager
vet cool

Willem Alberts (0), 18 jaar geleden

Maar ik kan geen zekering hiervoor in het instructie boekje vinden kan ik dan de stekker bij de kachel los halen.

fedde (0), 18 jaar geleden

wat voor geluid hoor je dan?

Willem Alberts (0), 18 jaar geleden

Een heel rauw geluid niet dat er een lager stuk is of iets dergelijks maar hij loopt gewoon naar mijn gevoel niet lekker en slaat op een kilometer soms wel 3 a 4 keer aan en vooral als je in het dorp rijd hoor je dat duidelijk terwijl ik net een reis van 30 kilometer gehad heb dan is het in de auto warm genoeg en de ene keer slaat hij bij 6 graden direct aan en de andere keer heb je drie tot zes kilometer gereden en dan slaat hij nog eens aan.(Net of hij gigantisch veel toeren maakt.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.