Volkswagen Polo: sleutel indentificatie van slag?? polo automaat 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

sleutel indentificatie van slag? na behoorlijke start problemen, niet herkennen van sleutel. volgens vag. contactslot zowel het electroniche en mechaniche gedeelte vervangen, nu een kleine zes maand geleden. Na herhaaldelijk opnieuw inlezen ging het een tijdje goed maar nu weer het zelfde probleem niet starten, weer uit laten lezen, was van slag!!!
alles gereset nu een paar dagen goed gegaan. nu volgens dealer moet ik het klokkenhuis(tellercompartiment)vevangen.Duur geintje al met al 450,--en dan durfen ze dit niet met zekerheid te zeggen dat dan het probleem is opgelost!!!!! raar.......? en dat voor een dealer.
IEMAND EEN SUGESTIE IK WORDT ER NIET MEER GOED VAN.......

hupkes

Geplaatst door hupkes (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 12 jaar geleden

Waarschijnlijk is het wel het instrumentenpaneel dat vervangen moet worden maar het kan natuurlijk ook nog in de bedrading zitten maar is niet voor de hand liggend.

alfons262 (0) PRO, 12 jaar geleden

laat de wagen gewoon eens 20 minuten met sleutel in contact zitten Op contactstand , en kijk of hij dan wel aan slaat, wil nog wel eens helpen.

hupkes (0) PRO, 12 jaar geleden

hoi benny en alfons,
ik snap er niet s meer van zeg maar tien keer gebruiken waarvan twee keer niet starten. kijk als dit echt een elctronich defect zoe zijn dan start hij 8 van de 10 keer niet toch? ga dan toch de bedrading maar weer kontroleren! en anders zit er dan niets anders dan de klok te vervangen.
in ieder geval bedankt voor de reactie, voor zover.
mvg hupkes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.