Volkswagen 0: Snelheids signaaldraad passat 2006

Bouwjaar: 2006

Beste mensen.

In mijn nieuwe passat wil ik mijn navigatie systeem monteren. Is er nu wel of niet een snelheids signaaldraad aanwezig in de iso connector. En waar kan ik deze draad vinden als hij niet in de connector aanwezig is? Het valt mij op dat er in de connector van de auto veel meer draden aanwezig zijn dan in de radio aansluitkabel (Kabel tussen iso connecttor auto en navigatie systeem) die ik gekocht heb.
Bijvoorbaat dank voor de reactie;
Rein.

rdbruin

Geplaatst door rdbruin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Wokkel523 (0), 17 jaar geleden

Als deze aanwezig is zit ie op pin èèn en das het pinnetje boven van de stekker waar ook de voeding ingebouwd zit (dus met het haakje aan de onderkant) kleur van de draad is blauw wit.

TopMusic (0) PRO, 17 jaar geleden

klokunit 36-polige zwarte stekker positie 28, wit/paars indien bedraad (NIET positie 18 met wit/paars!), anders stekkeren! API (zie opm.);
Wd-indicatie: 3800 pulsen/km

of met gebruik van B2S (CANbusInterface)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.