Volkswagen Golf II 16v met pl blok: Stationair lopen

Bouwjaar: 1989

Ik heb hier een golf staan die goed trekt en rijd maar belabert stationair loopt als je de auto start loopt deze even goed stationair, geef je een keer gas tot boven de 3000 toeren gaat ie belabbert stationair lopen van 500/1050 vacuum slang is vervangen carterontluchting slang is vervangen en de verdeler + bougie kabels en bougies zijn vervangen stationair regeling is doorgemeten en bleek in orde te zijn volgens de gegevens uit het boek co is goed ??????? weet iemand de ohm waardes van de druk regelaar????

Geplaatst door

Armand636 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

De ohmwaarde is tussen de 15 en 25 ohm

RoelV 0
badge

19 jaar

Op het gasklephuis zitten 1 of 2 schakelaars (nullast/vollast), hieraan zitten draden verbonden. Probleem is vaak dat de kabels slecht kontakt maken met pinnetjes van de schakelaar. Meten op draadbreuk.

Succes,

JP

Jean-Paul5236 0

19 jaar

Bedankt voor jullie reacties, de druk regelaar blijkt het probleem te zijn

Mvg Armand

Armand636 0

19 jaar

hoi, ik heb ook zoiets.... die van mij slaat na een tijdje af en start dan niet meer, loopt stationair slecht. na een half uur ofzo start ie wel weer. nog tips iemand?

ron10356 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.