Volkswagen Golf: storingslampje brandt golf 4 2.0

Bouwjaar: 2000

storingscode 17536 cilnderrij 1 mengseladaptatie vaker systeem te arm,meetwaardeblok 32 : 1=-9,3% ne 2=20,3%
sonde 1 al vervangen en met een andere luchtmassameter is het heellang goed gegaan tot nu.
amerikaanse golf 4 code aeg 2,o liter benzine.
wie weet hier een oplossing voor?

dirkjan2314

Geplaatst door dirkjan2314 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Gehele inlaat,carterventilatie en rembekrachtigings traject op lekkage naspeuren. Moet 100% potddicht zijn, anders problemen. Tevens pakkingen tussen kop en inlaatspruitstuk checken.

Uitlaat van kop tot katalisator moet ook 100% dicht zijn. deze lekken wel eens op de aansluitingen tussen spruitstuk en voorpijp of tussen spruitstuk en kop.

Lekkage vinden door een weinig remmenreiniger op de delingen te spuiten bij draaiende motor, gaat ie in toeren omhoog dan zit daar je lek.

Michael7702 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb het zelfde gehad met mijn eigen golf(ook amerikaanse aeg motor)en na veel van het bovenstaande geprobeerd te hebben toch maar een ruilluchtmassameter gemonteerd en het gaat al meer dan een jaar goed>

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.