634 bezoekers online

Volkswagen Golf III : te veel toeren

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

hallo,ik heb een probleem namelijk als ik volgas geef dan maakt de motor veel toeren lijkt wel of ie slipt als ik n beetje pingel dan rijdt ie weer normaal en van af stilstaand trekt hij normaal op naarmate ik volgas geef gaat de toerenteller omhoog terwijl ik langzaam vooruit kom waaraan kan dit liggen de garage zegt koppeling en een ander zegt lmm please wie ken mij helpen,alvast bedankt!

timo777

Geplaatst door timo777 , lid sinds 9 jaar geleden

6 Reacties

P. Kelder PRO, 9 jaar geleden

Timo

Het probleem zoals je het uitlegt is wel duidelijk, de koppeling slipt....

Gr. paul

timo777, 9 jaar geleden

moet er een nieuwe koppeling op en enig idee hoeveel het gaat kosten ongeveer?

stefan84, 9 jaar geleden

Kijk eens op www.hbase.nl en voer je kenteken in, en je ziet de prijzen, dat is ex montage uiteraard.

Je hebt een nieuwe koppelings set nodig..Vind je ook op de site.

Op : www.mijngarage.nl kun je een prijs offerte laten maken voor een totaal bedrag, of bel eens wat garage's op in de buurt.

Mercury PRO, 9 jaar geleden

he stefan, mensen wat wijzer maken prima, maarom ze nou even aan te geven waar ze de prijzen van onderdelen kunnen vinden? Dat zullen de profs niet echt op prijs stellen...... Mijn garage heb ik niet zo veel problemen mee..... Bovendien, wordt er origineel,of een aftermarket gemonteerd.... Scheelt nogal in prijs vaak

gr

peco power

stefan84, 9 jaar geleden

Hee Peco,

Dat het nogal in prijs scheelt dat klopt, maar nu heeft hij wel ongeveer een indicatie, en daar ging het geloof ik om.

Gezien normaal de vragen verwijderd worden wat betreft de prijzen, heb ik even de andere site erbij vermeld zodat hij zelf een indicatie krijgt.

Gr Stefan

Mercury PRO, 9 jaar geleden

en nu vindt ie z'n garage een beetje duur, hoewel die keurig werk leveren, het beste materiaal gebruiken, net even beter gereedschap hebben nooit moeilijk doen over een half litertje olie, een lampje of wat ruitesproeiervloeistof........ word ie straks even geplukt door een iets minder serieus werkende organisatie... Als je goed leest heeft zijn garage de juiste conclusie al getrokken en 'm verteld wat ie ongeveer kwijt is. Dit soort dingen is zelfonderzoek, IK ben in elk geval niet voor dit soort tips, want het geeft vaak een onbehaaglijk gevoel bij de topicstarter, die denkt dat 'm een poot uitgetrokken wordt. Vandaar mijn opmerking.

Gr
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.