Volkswagen Touareg: Touareg houdt in zonder foutcode

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 v6

Deze 6 cil trekt niet echt door bij hogere snelheid +/- 140 en verder Geen foutcodes in het geheugen, met kts uitgelezen. Wat wij wel opviel bij de meetwaarden is het verwchil tussen de klopsensoren 1-3 en 4-6 deze laatste geeft een hoger voltage aan en laat een verschil zien van ongeveer 1.8 volt. Bij vol gasgeven loopt dit nog wat op. logischer wijs wordt dan de ontsteking verlaat maar kan me niet voorstellen dat dit zon behoorlijke invloed kan hebben. Heeft iemand hier een idee over...?

R.arkes

Geplaatst door R.arkes (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 12 jaar geleden

Mischien beginne met bougies?? Zijn ze wel gevoelig op huidige (vw) motoren

R.arkes (0) PRO, 12 jaar geleden

Vergeten te vertellen, de bougies zijn vervangen.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Stottert hij dan of gaat het heel gelijkmatig zeg maar zonder overslagen?
En hoe doet hij het volgas vanuit stilstaand?

P.s. Echt snel zijn deze v6-en ook niet, misschien als je niet weet hoe hij hoort door te trekken dan kan je op Youtube wel een tellerfilmje vinden en dan vergelijken.

dop27 (0) PRO, 12 jaar geleden

heb je er ook een 4 gastest op losgelaten?door alle uitlees apparatuur word dit nog wel eens vergeten toch kun je er goede diagnose mee uitvoeren,obd log misschien?suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.