Volkswagen Passat: trillingen versnellingsheldel

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Goede middag
ik heb een passat van 2006. de auto heb ik bijna 2 jr. 1 maand geleden had ik plotseling bij het rijden veel schokken in de auto meteen bij de stoplicht. na rond de 500m rijden waren die gezaakt maar bleven wel trillingen in de auto m.n bij het drukken op de koppelingspedaal. volgens de monteur laag het probleem aan de massavliegwiel maar was beter om ook erbij de koppelingset kompleet te vervangen en dat is zo gebeurt.
Nu heb ik sinds dien soms last van trillende versnellingspook als ik naar vrij schakel(bijv. op de stoplicht). en dat is meer de eerste 10 minuten van de rit en daarna wordt minder. ik voel ook meer vibraties in de auto, m.n in de voorruit. ik ben bij de monteur geweest maar tot dat ik daar ben, worden ook de trillingen een stuk minder.
bij voorbaat dank.

bedrosian

Geplaatst door bedrosian (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

de Dokter (0), 11 jaar geleden

Ga eens langs een echte vw kenner.
Het kan zo veel zijn, motorrubbers? verstuiver?

bedrosian (0), 11 jaar geleden

bedankt voor je antwoord
monteur werkt bij audi/vw al jaren.
mischien nog van belang te melden motorsteun was goed. kopelingsset en vliegwiel die vervangen werden waren van het merk LOK( 950 euro).
ik dacht zelf aan de mindere goede kwalitiet van de onderdelen?
ik begrijp dat het ook aan anderen onderdelen kan liggen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.