Volkswagen Golf IV: Uitvallen motor golf 4 74kw

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Beste forumleden,

Ik zal het probleem even beschrijven en hoop echt dat jullie mij hiermee kunnen helpen. Vandaag reed ik met mijn golf 4 tdi (rode di) op de snelweg en op zijn 4 gaf ik extra gas en ik voelde een kleine hapering, maar daarna was het weer goed. Vervolgens op de terugweg wederom op de 4de versnelling voelde ik een hapering en op zijn 5 reed ie weer normaal. Eenmaal in mijn woonplaats aangekomen remde ik af voor en stoplicht en mijn stuur werd zwaar en d motor viel spontaan uit. Na 15 seconden doorstarten deed de auto het weer. Daarna gaf ik wat gas en zodra de toeren weer omlaag ging viel de motor weer uit. Het enige wat blijft branden als de motor uitvalt is het acculampje. Bij het starten lijkt het net of er geen diesel in zit (zo'n geluid maakt de auto dus bij het starten)....

Wie kan mij advies geven? Alvastbedankt!

Groet emillio

Golfje4

Geplaatst door Golfje4 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Golfje4 (0), 11 jaar geleden

Voor extra info: ik ging daarna op de snelweg en op zijn 5 houdt de motor zich in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.