Volkswagen Passat: vag-com via marktplaats

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: AJM

Ik kan via marktplaats een Vag-com kabel kopen. Inclusieg de vag-com software. Wat kan ik hier nu mee als particulier? Ik ben best wel met auto's bezig en zo maar weet wil ook zelf fouten uit kunnen lezen zonder daarvoor de volle bak geld naar de vw dealer te brengen.

Graag even laten weten of er mensen zijn die dit gebruiken als PARTICULIER en er wat aan hebben gehad. In mijn geval zou ik het dus als eerste gebruiken om mijn airbag bestuurderstoel te resetten omdat dit kabeltje tijdens schhonamken is losgeraakt en de airbag sindsdien in fout blijft staan.

Een kabel en software kost me 27,- euro en het resetten bij mijn dealer kost me 50 euro!!!!!

erodona

Geplaatst door erodona (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jeroenbreuer (0), 16 jaar geleden

Zoooo €50,- voor het uitlezen van foutcodes!!!
Wat een woekerprijs is dat! Ik rij ook nog een Astratje als die uitgelezen moet worden is het service van de Opeldealer, dus kostenloos!

Rosse (0), 16 jaar geleden

Ik heb VAG-COM als particulier gekocht, en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik vind echter wel dat je de software moet kopen bij de fabrikant, en niet op marktplaats. Die mensen bieden een mooi produkt, ze mogen er dan ook iets aan verdienen. En je krijgt er nog eens ondersteuning bij ook.

r26 (0), 16 jaar geleden

Heb ook vag com kabeltje (usb) gekocht via marktplaats 20 euro incl verzenden
De software (shareware versie) te verkrijgen via ross tech versie 311.2
werkt bij mij goed, voor verdere uitleg kun je hier terecht http://www.gerritspeek.nl/vag-com.html.

suc6 Groeten Rodney

tabaksbaars (0), 16 jaar geleden

Ik heb ook een VAG-Com kabeltje en software. De kabel heb ik toen bij www.tdiclub.nl besteld. Ik heb er al veel plezier van gehad en ook mijn kennissen die een auto van de VAG groep hebben. Als je even goed zoekt is er wel ergens goede software te vinden. Op de TDI club site staat heel veel info over VAG-Com en ook de site van Gerrit Speek heeft verschrikkelijk veel info. Wel moet je er rekening mee houden dat de goedkopere versies van de kabel niet in staat schijnen te zijn om auto's met can-bus uit te lezen. Als je besluit om zelf een kabel en software aan te schaffen en je gaat je airbag resetten hou er dan rekening mee dat er ook airbag modules zijn die daar niet tegen kunnen. Welke dat zijn moet je maar even op www.tdiclub.nl of bij Gerrit Speek kijken.

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat dat Airbag resetten moet je oppassen; er zijn regelapparaten die gelijk naar de schoothoop kunnen als ze met een andere dan originele VW kast worden gereset. Eerst het nummer controleren met de VAG-COM site voordat je het airbag regelapparaat benaderd!!!

Voor de rest heb je aan VAG-COM met licentie een perfect systeem waar je een heleboel lol van kunt hebben. Kan op sleutels aanleren na net zoveel als de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.