Volkswagen Jetta: wat is de co norm???

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 pn carbu

hallo
onze auto loopt niet zo lekker stationair,nu is onze vraag wat is de co norm?en volgens verschilende monteurs lopen deze auto,s beter als je ze iets boven deze norm zet.wie weet waar ik hem op moet zetten?

groetjes

willem

willem12119

Geplaatst door willem12119 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

zet hem tussen de 1,5 en 2,5 procent.

groetjes jan.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

laat het gewoon staan willem indien hij verder goed loopt..anders krijg je dalijk alleen maar problemen ermee,en gaat de auto slechter lopen indien het verkeerd staat.

dat niet lekker stationair lopen krijg je wel weg en zal niet aan je Co liggen..

Stefan

willem12119 (0), 17 jaar geleden

jan ,stefan.alvast bedankt maar hoe krijg ik dit goed?wij hebben al van alles geprobeerd.alles wat er vernieuwd kon worden dat hebben wij gedaan,zelfs de ecotronic vervangen en nog valt hij af en toe stil als ik de kopeling in trap helemaal naar nul.maar hij loopt ook weer direct?het is een raadsel,dit heeft ons nu al 1000 euro gekost.

groetjes

willem

willem12119 (0), 17 jaar geleden

dit schreef de volgwagen,
Gezien het uitvallen bij/na gas loslaten zou ik je co iets hoger afstellen en het probleem is opgelost. Stel ook gerust iets hoger af als wettelijk toegestaan is want als je je de motor aan de co eis gaat afstellen lopen deze autos over het algemeen beroerd en komen de beschreven klachten voor.

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

daarom willem zou ik het co gehalte meten en kijken hoe het staat.
staat hij tearm stel dan af tussen de 1,5 en 2,5 procent co.
dit is geen enkel probleem.

groetjes jan.

willem12119 (0), 17 jaar geleden

na dat ik het co schroefje twee slagen heb uit gedraait valt hij niet zo veel meer stil,maar ik heb dit nog niet in de garage na laten kijken.denk dat ik hier mee wacht tot de apk,dat is in november.kan ik wel zo blijfen rijden?

groetjes

willem.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

kan geen kwaad willem

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.