Volkswagen Golf I : water lekkage achter zekeringkast amerikaanse golf1

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ineens word zekering kast nat , iemand enig idee waar waterlekkage vandaan kan komen? .Heb gelezen dat wellicht afvoer verstopt zit , waar zitten deze precies?
Hoop dat iemand wijze raad heeft

eduard1955

Geplaatst door eduard1955 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Onder de parafan even de water afvoer controleren, anders in de auto gaan zitten en iemand met een tuinslang laten spelen..

Henkk (0), 13 jaar geleden

Hallo,

onder het rubber van je voorruit zit een opstaand randje waar je rubber in valt. deze kan doorgerot zijn komt wel vaker voor en dan krijg je dus water lekkage onder het rubber door, kijk maar aan de binnenkant van je raam onder het rubber je ziet wel waar het water langs gaat dan.

remedie, raam eruit en opstaande randje herstellen en raam er weer in. (herstellen doormiddel van een nieuw stukje er in te lassen ofzo)

ik heb het ook gehad.

Succes

gr henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.