Volkswagen Polo: Wielslot Verwijderen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Wie kan kan me helpen..Ik ben me wielslot kwijt en kan me velgen er niet af halen..Ik hoop dat er iemand is met tips of trics?

groeten awi123

Awi123

Geplaatst door Awi123 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

ga naar de erkende bandenhandel. je kunt daar nieuwe dop bestellen.ook hebben ze diverse wielslotdoppen reserve .

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

een nieuwe bestellen..... je zult dan eerst wel het merk en slot nr van de oude dop moeten hebben....

er uit kappen is een optie, maar dan zullen je wielen wel flink beschadigen.
zogoed als ik weet zijn hier speciale setjes voor te koop in de vakhandel, deze slaat men in de slotbout, en daarna is deze met de wielmoer sleutel te verwijderen.
als ik me niet vergis heeft de anwb dit ook altijd bij zich.

Awi123 (0), 17 jaar geleden

bedankt voor de recaties!!
Ik heb de merk en slot nr niet meer, maar ik zal naar de erkende bandenhandelaar gaan. Dat van de anwb is ook een optie, maar zal toch eerst de eerste optie proberen..houd jullie op de hoogte

groeten awi

dbv (0), 17 jaar geleden

De Wegenwacht is er voor pech, als u niet meer kunt rijden, u heeft geen autopech. Natuurlijk komt de anwb wel als u een lekke band heeft. Er zijn in de handel, setjes te koop die linkse draad hebben en conisch zijn, dan draai je ze zo los. Deze setjes heeft de bandenboer ook.

succes,

DBV

Fries33 (0), 17 jaar geleden

De meeste banden speciaalzaken hebben wel diverse setjes als reserve, meestal kan men wel zien welk merk het is en eventueel bijbestellen.
Loop nou AUB niet te verkondigen dat er speciale noodsetjes in de handel zijn om wielsloten te verwijderen, de prof zal het wel weten maar je kan vele anderen op verkeerde ideeen brengen.

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

of dacht je dat de 'profs' die graag wielen 'lenen' niet weten dat die setjes in omloop zijn???

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Fries33]De meeste banden speciaalzaken hebben wel diverse setjes als reserve, meestal kan men wel zien welk merk het is en eventueel bijbestellen.
Loop nou AUB niet te verkondigen dat er speciale noodsetjes in de handel zijn om wielsloten te verwijderen, de prof zal het wel weten maar je kan vele anderen op verkeerde ideeen brengen.[/quote]
tegenwoordig hebben we mooie setjes daarvoor.... het betreft een hoge dop met inwendige snijranden, deze mep je met een hamer over het wielslot heen. en vervolgens losdraaien met de luchtsleutel.

paul,

Awi123 (0), 17 jaar geleden

Het is gelukt!
Ik ben naar Van Essen geweest in westervoort, hier halen ze de wielsloten binnen 15 min eraf voor 25 euro..

bedankt voor alle tips..

Groeten Awi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.