Volkswagen Polo: zoemer verlichting en cruise control

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16V 55 Kw

Ik heb net een Polo overgenomen en wil graag wat dingetjes weten.
Als ik vergeet het licht uit te doen en ik stap uit(contact af , sleutel eruit) gaat er geen zoemer (meer).
Binnenverlichting werkt nog wel.

Ook heb ik nog een ander vraagje:
Op de hendel van de richtingaanwijzer zit alles voor cruisecontrol, maar volgens mij is het verder niet uitgevoerd.
Kan dit of zou het dan ook moeten werken?
Vorige eigenaar wist het ook niet.!?!?

Groetjes
André

Dr.Dree

Geplaatst door Dr.Dree (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

1 de lichtzoemer het kan wezen dat de radio niet goed aangesloten is dan werkt de zoemer ook niet dit komt voornamelijk voor als er een jvc een becker een philips of vdodayton radio inzit er zit namelijk een draad in de orginele stekker van de radio die alleen bedoeld is voor de fabrieksradio s die vw levert is die op één van de bovenstaande radio s aangesloten werkt je lichtzoemer niet maar het kan ook wezen dat de zoemer zelf stuk is deze zit in het instrumentenpaneel verwerkt deze kan getest worden met een actuatortest met behulp van een testkast koppel eerst maar eens de radio los kijken of die dan wel werkt doet ie het dan wel laat hem in de garage even goed aansluiten.

2 de cruisecontrol is lastig te zeggen dit kun je met een tester ook controleren of de cruisecontrol wel actief is en de dealer kan aan de hand van het chassisnummer van de auto wel kijken of het er orgineel op hoort te zitten is het orgineel zal er ook een storing aanwezig zijn dit kan aan de cruise hendel liggen of een defecte koppeling of remschakelaar maar dat zal allemaal uitgezocht moeten worden

gr.marco

brokkepiloot (0), 14 jaar geleden

voor cruisecontrol denk ik dat je hem beter ff aan de computer kunt pluggen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.