Volvo V40: auto slaat vast in achteruit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

de was een busje van de schakel stang kapot gegaan die in de versnellings bak zit nu dat vervangen en ook koppeling platen en drukgroep eerst reed hij goed ma een uur later willen we achter uit en dan slaat hij vast nu gekeken van als je de koppeling om trapt dan kan ik de band ook niet terug draaien en ma als ik hem in de 1ste versnelling heb kan dat wel als ik gewoon achteruit rij dan slaat hij niet vast ma zo gouw als ik de koppeling in trap slaat hij direct vast wie heeft een oplossing wie kan me helpen

mvg harm jan zinger

harm jan

Geplaatst door harm jan (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Emil Schelvis (0), 15 jaar geleden

Hallo Harm Jan,

Volgens mij ligt dit aan de versnellingsbak, versleten ringen en de passing van de as van de achter uit in het huis. hoor je geen schuurend geluid als je achter uit rijd? heb dit met een opel vivaro mee gemaakt rijd in alle versnellingen voor uit goed maar in de achter uit zodra je de koppeling in trapt slaat die vast.

Groeten Emil.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.