Volvo 940 1996: moeilijke warme start

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 2,3 lpt

hallo,

mijn auto start moelijk als hij warm is.
ik heb hier al eerder problemen mee gehad, benzinerelais en bdp sensor zijn een jaar geleden vervangen.
toen heb ik geen problemen gehad tot een maand geleden begon het weer.
nu valt die wel nietmeer uit als ik aan het rijden ben en start koud altijd, behalve 2 weken gelede starte die nietmeer, toen heb ik de bobijn vervangen en verdeelkap en rotor ook omdat ze slecht uitzagen, dat heeft geholpen, hij start nu koud opnieuw altijd en loopt weer zuiver op hoge toeren.
ik het noise supression relais? wat boven batterij zit en ontstekingsmodule wat ook boven batterij zit maar dan tegen buitenpaneel ook al gewisselt maar dit hielp ook niet. ik krijg geen vonk als die niet wil starten en ik denk dat ik alles wat met de ontsteking te maken heeft al heb vervangen of nagekeken. kan het de lpi computer zijn? het systeem is van vialle, als die niet start gaan de lampjes binne voor het omschakelen en lpg niveau niet branden.

dus samengevat: ik heb benzinerelais, bdp sensor, bobijn, verdeelkap+rotor vervangen, en noise supressionrelais en ontstekingsmodule zijn niet stuk
wat kan er nog voor zorgen dat ik geen ontsteking krijg??

mvg tom

tom1982940

Geplaatst door tom1982940 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 940? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tom1982940 (0), 10 jaar geleden

de bobijn krijgt stroom, 12,51V op de batterij staat 12,74, als ik probeer te starten komt er soms 1 vonk en dan niks meer
ik weet nietmeer waar te zoeken

svaleras (100), 10 jaar geleden

bougies?
ontstekingstijdstip?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 940 of stel zelf een nieuwe vraag.