Volvo V70: scheefstaan volvo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5

Hallo,

Mijn volvo staat li achter lager dan de rest van de auto, hij hangt als het ware. ONgeveer 2 cm. Veren schokdempers, banden velgen, stabilisatiestangen zijn allen na gekeken maar zijn allemaal goed. De aut heeft geen automatische niveau regling. De garage weet niet hoed dit kan. Evt zou ik nw veren kunnen plaasten maar ik weet niet of dit help. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen, ka dit kwaadik hoor het graag!

GR Rene

rene1977

Geplaatst door rene1977 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

TheoStek (0) PRO, 13 jaar geleden

Weet je wel zeker dat er geen nivomat schokbrekers onder gemonteerd zijn ? of dat LA wel goed is en RA niet ? (op pompen)
Ik doe ook maar een gok, omdat ik weet dat er Volvo's zijn met niveau regeling en de nivomat schokbrekers vervangen kunnen worden door gewone schokbrekers.. (anders om weet ik niet of dat kan) of er zou een spriaal veer gebroken moeten zijn..?

rene1977 (0), 13 jaar geleden

dank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.