Volvo S80: Telefooncode ?????

Bouwjaar: 2002

Sinds kort eigenaar van gebruikte S80. Zit ik door de menuutjes van de telefoon te wandelen om de gebruikers teller te resetten wil de telefoon de telefooncode weten tevergeefs al de pincode (tegen beterweten in) en 0000 geprobeerd. Helaas mis. In de boekjes kan ik niets vinden over een standaard code. Voor ik nu verdere dingen ga proberen even een paar vragen:

1. is er een maximum aantal pogingen die ik kan doen. M.a.w. gaat de telefoon bij te veel proberen helemaal op slot?
2. Bestaat er een standaard code vanaf fabriek, zo ja wat is deze
3. Is er een algehele reset mogenlijk om de code eraf te gooien.

Als dit niks wordt rest mij niets anders als heel veel bellen in de hoop de vorige eigenaar (of daarvoor) boven water te krijgen.

edwin

edwin2004

Geplaatst door edwin2004 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wij hebben het nooit gedaan maar ik zag vandaag wel dat je telefooncode kunt resseten dus ik zou eens informeren bij de dealer.

edwin2004 (0), 19 jaar geleden

Morgen ben ik bij de dealer en ik wilde hem dat inderdaad vragen. dank.

edwin2004 (0), 19 jaar geleden

Helaas dealer wist niets van de telefooncode. Gaat op onderzoek uit. (wist d.m.v. wat software "knutsel" wel de verstaanbaarheid van beide kanten duidelijk te verbeteren! Samen met de USA autolock feature een zinvol uurtje garage.

cruiser1849 (0), 19 jaar geleden

Het is een peuleschil voor de garage om de nieuwe software van de teloon in te laden in de telefoonunit. Mogelijk helpt dit om het systeem grondig te resetten.

Als de dealergaragechef niet veel verstand heeft van dit soort dingen (komt helaas te vaak voor) zou ik toch eens bij een andere dealer mijn licht opsteken. Grote kans dat men elders wel van wanten weet. Alles valt of staat in de garage met een deskundige chef.

edwin2004 (0), 19 jaar geleden

Dank Ton ga ik ze vragen om te doen. Ik denk dat dat wel goed gaat aangezien de garage de echo op de lijn en slecht verstaanbaarheid ook al met een software update hebben opgelost,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.