Renault Mascott Forum

Zoek & filter binnen 221.617 topics
9 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Renault Mascott

Renault Mascott was een bedrijfsvoertuig dat tussen 1999 en 2010 door Renault werd geproduceerd. Het was een grote bestelwagen met een laadvermogen van maximaal 4,5 ton en was beschikbaar in verschillende configuraties, zoals een bestelwagen, chassis cabine en minibus. De Mascott was gebouwd op het chassis van de Opel Movano, die was ontwikkeld in samenwerking met General Motors.

Het interieur van de Mascott was ruim en ergonomisch, ontworpen voor comfort tijdens lange ritten. De bestuurdersstoel was verstelbaar en de cabine was voorzien van verschillende opbergvakken en een radio-cd-speler. De grote laadruimte was bereikbaar via een achterdeur en zijdeur, waardoor het gemakkelijk was om goederen te laden en lossen.

De Mascott was verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder diesel- en benzinemotoren met een vermogen van 82 pk tot 170 pk. Het brandstofverbruik van de Mascott was redelijk efficiënt voor een voertuig van zijn grootte en de onderhoudskosten waren relatief laag. Het voertuig was populair bij bedrijven die een betrouwbare en veelzijdige bestelwagen nodig hadden voor hun dagelijkse activiteiten.