BMW 3-Serie: Moter stotterd koud / vermogenverlies

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318i

Hmm, sinds kort stotterd de moter als hij koud is, hij houdt echt heel erg in, alshij warm wordt dan gaat het enigzins. naar de garage gebracht, zij hebben hem gereset en lambda sonde vervangen, maar hij stotterd nog steeds en hij heeft veel minder vermogen. Heb ook het idee dat mijn garage het ook niet weet ... iemand een idee ?

groeten
bazzz

Lilipaly

Geplaatst door Lilipaly (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

zx6r (0), 16 jaar geleden

[quote=Lilipaly]Hmm, sinds kort stotterd de moter als hij koud is, hij houdt echt heel erg in, alshij warm wordt dan gaat het enigzins. naar de garage gebracht, zij hebben hem gereset en lambda sonde vervangen, maar hij stotterd nog steeds en hij heeft veel minder vermogen. Heb ook het idee dat mijn garage het ook niet weet ... iemand een idee ?

groeten
bazzz[/quote]
hi Bas,
ik heb min of meer hetzelfde. Heb jij dit ook bij 150+ op de snelweg dat hij dan lijkt in te houden?

zie mijn post: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...

Lilipaly (0), 16 jaar geleden

Yep, vanaf 130 trekt hij niet meer, terwijl ik hier vroeger gewoon nog genoeg vermogen had, heb hem vandaag weer binnengebracht ...

zx6r (0), 16 jaar geleden

[quote=Lilipaly]Yep, vanaf 130 trekt hij niet meer, terwijl ik hier vroeger gewoon nog genoeg vermogen had, heb hem vandaag weer binnengebracht ...[/quote]
Weer bij dezelfde garrage? in mijn topic, kwamen een aantal mogelijkheden naar voren als oorzaak. Maar het advies is toch om de auto uit te laten lezen.

Ben erg benieuwd wat jouw garrage concludeert en wat er aan de auto mankeert want jouw probleem lijkt erg veel op het mijne.

MB (0) PRO, 16 jaar geleden

Luchtmassameter misschien???

Lilipaly (0), 16 jaar geleden

Shit, had het linkje niet gezien, lijkt idd verdomd veel op mijn probleem. Ja bij zelfde garage, ga ze morgenvroeg direct even bellen ....

Groeten,
Bas

zx6r (0), 16 jaar geleden

[quote=Lilipaly]Shit, had het linkje niet gezien, lijkt idd verdomd veel op mijn probleem. Ja bij zelfde garage, ga ze morgenvroeg direct even bellen ....

Groeten,
Bas[/quote]
laat even weten hoe het gegaan is, ben erg benieuwd!

Lilipaly (0), 16 jaar geleden

Dhr. Beekman had HELEMAAL gelijk, de luchtmassa meter, kostte 320 euro, maar loopt nu weer als een zonnetje !

Groeten,
Bas

zx6r (0), 16 jaar geleden

[quote=Lilipaly]Dhr. Beekman had HELEMAAL gelijk, de luchtmassa meter, kostte 320 euro, maar loopt nu weer als een zonnetje !

Groeten,
Bas[/quote]
mooi dus de auto doet het nu weer top. is de de auto uitgelezen voordat de luchtmassa meter werd vervangen? wat kost de lucht massa meter los?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.