Honda Cr-V: HONDA CR-V roest achter raamrubbers zijramen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i

Hallo,

we hebben zojuist een CR-V gekocht, oude model nog maar wel een van de laatste (2002) enigszins nog onder voorbehoud ivm een geconstateerd probleem van roestvorming onder de raamrubbers van de zijramen. De auto is zeer goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten. De vorige eigenaar heeft de auto met liefde behandeld. De roestvorming loopt niet door in het zichtgedeelte van de portieren, maar is wel duidelijk zichtbaar door meerdere bobbels onder de raamrubbers zelf, waar blijkbaar vocht in is blijven staan en zo het probleem heeft veroorzaakt.

Vraag : is dit een bekend euvel ? Verder ; wat is de remedie en moet dit gebeuren door een autoherstel/spuitbedrijf ? Ik neem aan dat de raamrubbers aan vervanging toe zijn. Wat zijn de kosten hiervan ?

tria

Geplaatst door tria (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hondapro (0) PRO, 13 jaar geleden

Beste Maarten

Dit komt een enkele keer wel eens voor
er blijft vocht in de randen staan
zoek bij jou in de buurt is een autoschade herstel bedrijf die kan aan de bovenkant nieuwe stukken (randen) er inlassen
als de rubbers nog goed zijn kunnen deze na goed schoonmaken nog wel gebruikt worden , maar dat kan het bedrijf het beste beoordelen .
en dan weetje gelijk wat het gaat kosten .

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.